tamices-amkco.jpg

AMKCO Processos de Tamisat S.L, filial de AMKCO Europe BV, subministra màquines de cribratge i materials per millorar la qualitat dels productes acabats als nostres clients amb la màxima optimització possible. Amb més de 25 anys d'experiència en el sector industrial a tot el món.

Sempre que els productes requereixen una separació per tamisat, AMKCO pot oferir màquines a mida.

Com?

Mitjançant màquines estàndards s'investiga el plantejament del client i amb un baix cost de modificació, l'equip es personalitza a les diferents necessitats.

Els separadors Amkco estan fabricats i muntats a Holanda. Això vol dir que tenim un control total sobre el nostre producte i inventari així com el nivell de seguretat està garantit. D'aquesta manera, les necessitats tècniques i comercials dels nostres clients poden traduir-se en un producte d'alta qualitat que satisfà les seves necessitats. El nostre suport va dirigit sempre al client pensant i treballant en els conceptes que és un factor d'importància per al desenvolupament de productes, fiables i competitius en el futur. Un separador AMKCO sempre t'ofereix una solució fiable i eficient tant si es tracta d'un procés de filtrat com sorra de l'aigua, o processos de classificació, calibrat o separació com ara nou en pols mòlta, sucre mòlt, etc.

Amkco disposa d'una xarxa de vendes a tot Europa partint de la base d'una llarga experiència en el mercat per als processos de separació, classificació, filtració o calibrat per a separació de sòlid / sòlid o sòlid / líquid complint amb els requisits més exigents dels clients quan es tracta de fiabilitat, eficàcia, confiança i rendibilitat. Creiem que l'associació amb els nostres clients és la clau de l'èxit, que es tradueix en relacions a llarg termini.

AMKCO

Un separador AMKCO sempre t'ofereix una solució viable i eficient tant si es tracta d'un procés de filtrat com en processos de classificació, calibrat o separació.

Productes fabricats i muntats a Holanda, ens permeten un control total, aportant les solucions tècniques requerides pels nostres clients.

Amkco Ltd

El teu proveïdor AMKCO - AMKCO Procesos de Tamizado SL

Direcció: Seria Carles Cardó 25, bajos - 43800 Valls

Tel: +34 977 613 237

email: info@amkco.es