• Acabats

  Acabats

  Podem oferir productes amb qualitat d'Acer al carboni fins Acer Inoxidable 316L, amb separació des de 25 micres fins a 11 mm.
 • Vibra-Screen

  Vibra-Screen

  Separador circular vibrant d'alta eficiència disponible en 7 mides a partir de 18 "de diàmetre per a laboratori / producció fins a 84" de diàmetre redefinint capacitats majors i amb garantia
 • Separació i Calibrat

  Oferim solucions de classificació, tamisat, separació, calibrat i filtració per millorar la qualitat dels productes acabats.
 • Subproducte Càrnic

  Subproducte Càrnic

  Tamisat de farines de carn, ploma i peix. Filtració de greix.
 • Fiabilitat

  Amb més de 25 anys d'experiència i representació en més de 10 països d'arreu del món, el grup AMKCO està consolidat com una de les empreses més fiables del sector industrial.

Garantia

Trobarà tamisadores AMKCO en producció des de fa més de 25 anys. La robustesa i qualitat dels nostres productes són la nostra principal targeta de presentació.

Assessorament Tècnic

Estem al seu costat per dissenyar la millor solució a les seves necessitats. Posem tota la nostra experiència tècnica al seu servei per aconseguir els resultats òptims.

Flexibilitat

No ha de canviar la seva tamisadora AMKCO, s'ajusten a les diferents necessitats segons el producte que vulgui filtrar. Les tamisadores AMKCO s'adapten als diferents requisits.

Servei de Postvenda

El nostre servei no acaba amb la venda de l'equip, garantim el nostre servei postvenda en peces i recanvis, assessoria tècnica i formació.

SECTORS - INDUSTRIES

Sectors

Tamizado Química/Farmacéutica

Productes Químics

Resina d'epòxi, PVA, PE, PVC, PE en pols o escates, perles, resines, Òxid de Zinc, PVC, Vinils ... tractament de separació,
Tamizado Cerámicas

Ceràmiques - Mineria

Alumina, caolí, grafit, escates d'esmalt, zeolita, calç, etc ..., tractament de separació, calibrat i tamisat de seguretat.
Tamizado - Filtro Revestimientos (Pinturas)

Revestiments (Pintures)

Poliester en pols, epòxi, Acrílics, tòner magnètic i no magnètic, pintures, Polièster ... tractament de separació, calibrat i tamisat de seguretat.
Tamizado metales

Pols Metàlic

Alumini en pols, llautó, coure electrolític, Ferro, acer, pols de soldadura, etc ... tractament de separació, calibrat i tamisat de seguretat.
Elèctric - Magnètic

Elèctric - Magnètic

Ferrita, grafit, etc ... tractament de separació, calibrat i tamisat de seguretat.
Tamizado Alimentación, Harinas, Quesos

Productes alimentaris

Farines, tofu, Olis, Glucosa, Gelatines, Sal ...
 • 1

APLICACIONS

Scalping
L'eliminació d'un petit percentatge d'una gran quantitat de producte: Llet en pols, cacau en pols, espècies, PVC, òxid de zinc, talc, mica, sorra, etc.
De-Dusting
L'extracció d'un petit porcentatge de fins procedent d'un producte.
Clasificación
Separació de particules per tamany en dos o més fraccions del producte: Sal i sucres, espècies, cacauets, resines, pols de metall, sorra, òxid d'alumini, etc.
De-Watering
Extracció d'un alt percentatge de sòlids d'un líquid.
Filtering
Extracció d'un baix percentatge de sòlids d'un líquid.

Seguretat AMKCO


Amkco disposa d'una xarxa de vendes a tot Europa partint de la base d'una llarga experiència en el mercat per als processos de separació, classificació, filtració o calibrat per a separació de sòlid / sòlid o sòlid / líquid complint amb els requisits més exigents i estàndards de qualitat.

Fiabilitat, eficàcia, confiança i rentabilitat.

La seguretat i fiabilitat de les nostres solucions, ens permet oferir-li una prova in situ (ens seves instal·lacions).

Sol·licitar prova

Abans d'invertir pots provar-ho. Sense compromís, totalment gratuït.

Amkco al Món

It always pays to talks to a specialist

AMKCO

Un separador AMKCO sempre t'ofereix una solució viable i eficient tant si es tracta d'un procés de filtrat com en processos de classificació, calibrat o separació.

Productes fabricats i muntats a Holanda, ens permeten un control total, aportant les solucions tècniques requerides pels nostres clients.

Amkco Ltd

El teu proveïdor AMKCO - AMKCO Procesos de Tamizado SL

Direcció: Seria Carles Cardó 25, bajos - 43800 Valls

Tel: +34 977 613 237

email: info@amkco.es